Glazovaná žebírka

5/5
Šon Chung

Glazovaná žebírka s hoisin omáčkou jsou ideální pro milovníky masa se zájmem o Asijskou kuchyni.

PŘÍPRAVA

20 minut

VAŘENÍ

20 minut

ČAS CELKEM

40 minut

kategorie

maso

kuchyně

ČÍNSKÁ

porce

4 větší porce

kalorie

250 kcal/porce

INGREDIENCE

INGREDIENCE K PODÁNÍ

INSTRUKCE

1.

Všechny přísady na žebírka smíchejte ve skleněné či porcelánové misce, odložte a nechte 15 minut marinovat.

2.

Na silném ohni rozehřejte velkou nepřilnavou pánev, vložte maso i s marinádou a za občasného obracení opékejte/duste, aby se maso propeklo a oglazovalo (asi 15 minut). Podle potřeby dochuťte. Podá¬vejte s vařenou zeleninou, rýží, posypané výhonky, cibulkou a chilli.

Žebra můžete rovněž pomalu upéct v troubě při teplotě 160°C v pekáči zakrytém alobalem.

produkty pro recept

Zobrazení 9 24 36

Vyzkoušeli jste recept?

Označte nás ve Vašem
Instagram příspěvku nebo story!
@sonjhcz nebo @sonoviny.tv